Heftrucks

...

...

Vorkheftrucks »

Vorkheftrucks

HeftruckTradex is er trots op één van de leidende marktplaatsen voor heftrucks te zijn. Zoekt u naar korte termijn huur of directe aankoop? Gebruik ons geavanceerde zoeksysteem om de heftruck te identificeren die aan al uw eisen voldoet. Op onze site kunt u alle populaire merken heftrucks terugvinden, van Linde tot Jungheinrich en JCB Heftrucks. Wanneer u de heftruck van uw keuze heeft gevonden, mail of bel dan simpelweg de adverteerder. Ook voor advies of vragen - of u bijvoorbeeld moet kiezen voor een elektrische heftruck, of voor een heftruck op gas of diesel - kunt u contact opnemen met de adverteerders. Zij zullen u kunnen helpen.

Hoogwerkers en bouwliften »

Hoogwerkers en bouwliften

Van autohoogwerkers tot schaarhoogwerkers, doorzoek onze immense database voor hoogwerkers en bouwliften, te huur en te koop aangeboden door gecertificeerde dealers uit heel Europa. U zult op onze site alle toonaangevende fabrikanten kunnen terug vinden, zoals Mercedes Benz en Iveco hoogwerkers. Ons verfijnd zoeksysteem zal u in staat stellen om het exacte model te vinden dat u zoekt.

Pallettrucks »

Pallettrucks

Vind alle typen pallettrucks, aangeboden door duizenden dealers en eindgebruikers uit het Verenigd Koninkrijk en Europa. Zoekt u een sta-pallettruck, een semi-elektrische of een handmatige pallettruck? In deze categorie vindt u het juiste model. Niet zeker welk model het beste aansluit bij uw situatie? Voelt u zich vrij om via telefoon of e-mail contact op te nemen met één van de gecertificeerde dealers die in elke advertentie vermeld staan. Onze site is erg gebruiksvriendelijk. Na het invoeren van een zoekterm, kunt u de resultaten filteren op criteria als fabrikant, land, jaar en model.

Wilt u apparatuur kopen of verkopen?

What We Do

  • Upload and maintain all your equipment details onto AssetTradex and present your stock to thousands of buyers.
  • Feature your inventory with unlimited photographs along with your company logo.
  • Authenticate all buyer enquiries manually by AssetTradex industry experts to ensure relevance and save you time.
  • Represent your company with a full sellers profile including your company logo, contact details.
  • Dedicated account manager and direct point of contact to answer any questions and actively promote your stock.
  • Award winning customer service and support.
Plaats "te koop"-advertentie  »