Bouwmachines

...

...

Graafmachines »

Graafmachines

BouwTradex heeft een groot aantal graafmachines te koop en te huur, die door diverse dealers en eindgebruikers worden aangeboden. Van mini- en micrograafmachines tot wiel- en rupsgraafmachines, u zult absoluut de graafmachine vinden die aan uw eisen voldoet. Minigraafmachines zijn flexibele machines die voor alles gebruikt kunnen worden; van klein tuinwerk tot grootschalige bouwprojecten. U kunt zoeken op merknaam - bijvoorbeeld Hitachi, of de geavanceerde zoekfunctie gebruiken om een specifiek model te vinden - zoals de Komatsu PC graafmachine serie.

Accessoires Algemeen »

Accessoires Algemeen

In de categorie Accessoires Algemeen van de BouwTradex website vindt u honderden bruikbare stukken werkmateriaal, zoals hydraulische hamers, en shovel- en machinebenodigdheden, zoals graafemmers en grijpers.

Overige bouwmachines »

Overige bouwmachines

Nog niet gevonden wat u zoekt in de andere BouwTradex categorieën? Dan vind u het hier. Van compressor materiaal tot steigers, en van pompen tot pijpenleggers. Navigeer simpel door deze categorie, selecteer het product naar keuze, en contacteer de verkoper direct. Zo simpel kan het!

Walsen »

Walsen

Doorzoek BouwTradex' grote database aan walsen en compactors, te koop en te huur aangeboden door gerenommeerde dealers uit het Verenigd Koninkrijk en Europa. Doorzoek de walsen index om specifieke typen walsen te vinden, zoals de tandemwals of de bandenwals voor asfaltwerk. Ook kunt u de zoekfunctie bovenaan deze pagina gebruiken om apparatuur te vinden als afvalverdichters en afvalpersen. Als u advies nodig heeft over de meest geschikte wals of compactor, neemt u dan gerust contact op met één van de verkopende partijen.

Kranen »

Kranen

Op zoek naar kranen te koop, of te huur? BouwTradex is één van de grootste marktplaatsen voor kranen van elk type, zoals torenkranen en mobiele kranen. Blader door onze index of voer uw zoekcriteria in en vind de kraan die voldoet aan al uw eisen! Verfijn uw zoekopdracht op fabrikant, en vind het volledige overzicht van te koop en te huur aangeboden materiaal van veelgevraagde merken als Liebherr kranen, Potain kranen, en Demag kranen. U kunt onze database bovendien filteren op specifieke karakteristieken zoals max jib radius. Elke advertentie van een kraan toont de bedrijfsnaam en contactgegevens van der verkopende partij. Neem volledig vrij van kosten direct contact op met de verkoper om navraag te doen naar het product waarin u bent geïnteresseerd.

Wegenbouw benodigdheden »

Wegenbouw benodigdheden

Op zoek naar wegenbouw apparatuur en benodigdheden, zoals asfalteermachines, frezen, grindstrooiers of spuiters? Dan is dit de juiste categorie voor u. Voer een zoekterm in boven aan de pagina, en gebruik de geavanceerde zoekfunctie om de zoekopdracht te verfijnen op producent, land, jaar, prijs, etc om de machine die exact aan uw eisen voldoet te identificeren. Contacteer de verkoper, en klaar. Zo simpel kan het zijn.

Betonmachines en -installaties »

Betonmachines en -installaties

Wat uw behoefte dan ook mag zijn, in deze categorie zult u alle benodigdheden vinden die aan uw eisen voldoen, zowel te huur als te koop aangeboden door honderden gecertificeerde dealers. Doorzoek de duizenden betonmolens, betonpompen en andere accessoires. Vandaag nog verkopen? Registreer bij BouwTradex, en zorg er voor dat uw product vandaag nog wordt bekeken door duizenden kopers.

Wilt u apparatuur kopen of verkopen?

What We Do

  • Upload and maintain all your equipment details onto AssetTradex and present your stock to thousands of buyers.
  • Feature your inventory with unlimited photographs along with your company logo.
  • Authenticate all buyer enquiries manually by AssetTradex industry experts to ensure relevance and save you time.
  • Represent your company with a full sellers profile including your company logo, contact details.
  • Dedicated account manager and direct point of contact to answer any questions and actively promote your stock.
  • Award winning customer service and support.
Plaats "te koop"-advertentie  »